Prædiken: Den store historie

De fleste af os elsker en god historie - og hele bibelen er mere end noget andet en rigtig, rigtig god historie. Lyt med her og se samtaleoplægget nederst.

Når vi skal forstå os selv, bibelen og Gud er det afgørende, at vi kender Guds store historie. Historien begynder med Skabelsen, rammer bunden med Faldet og fortsætter med Guds fantastiske Genskabelse.
Som kristne tager vi del i netop Guds genskabelse af verden, men kender vi den historie, som vi er en del af?

Lyt med på Christian Callesens genfortælling af Guds store historie.

I år er det 500 år siden, at Martin Luther gjorde kirken opmærksom på afgørende sandheder i kristendommen, som kirken havde glemt. Sandheden om nåden, friheden, frelsen, bibelens betydning, og at vi alle er lige for Gud. Disse emner vil være i fokus til gudstjenesterne frem til fasten i februar 2018.

Tekst: Hele Bibelen

Denne prædiken er en del af temaet “Bibelen og reformationen”

Vil du gerne læse (mere) i Bibelen? Så få tips og tricks til bibellæsningen her

Prædiken 13-08-2017 v. Christian Callesen