Maria Callesen: Vi er designet til at arbejde

Vi er skabt til at arbejde - og gøre det sammen med Gud.

Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvordan man kombinerer tro og arbejde. Der er mange forskellige måder at gøre det på. Men vigtigt er det at forstå, at vi er skabt til arbejde. Og at arbejde sammen med Gud.

Helt tilbage fra begyndelsen af Bibelen arbejder Gud i mange slags “brancher”, og det gør alle slags arbejde værdigt. Alligevel lykkes vores arbejde ikke altid. Evangeliet giver os en ny ramme at se vores arbejde i,

Tekster: Matthæusevangeliet kapitel 22, vers 37-39 og 1. Mosebog kapitel 1 og 2

Denne prædiken er en del af temaet “Bibelen og reformationen”
I år er det 500 år siden, at Martin Luther gjorde kirken opmærksom på afgørende sandheder i kristendommen, som kirken havde glemt. Sandheden om nåden, friheden, frelsen, bibelens betydning, og at vi alle er lige for Gud. Disse emner vil være i fokus til gudstjenesterne frem til fasten i februar 2018.

Vil du gerne læse (mere) i Bibelen? Så få tips og tricks til bibellæsningen her

Prædiken 10-10-2017 v. Maria Callesen