Sammenskuds-frokost efter gudstjenesterne

Chris Lawson

Sammenskuds-frokost efter gudstjenesterne

Efter gudstjenesterne kan du tage rugbrød og leverpostej eller speltbrød og pesto med til en fælles frokost i godt selskab.

Frem til årsskiftet er der sammenskuds-frokost i menighedssalen, når gudstjenesten er slut. Idéen er, at man tager lidt brød og pålæg med hjemmefra og stiller det på fællesbordet. Herfra kan både store og små forsyne sig.

Har du glemt at tage mad med, er du alligevel altid velkommen til at deltage. Vil du gerne købe noget med i farten, er der en Fakta Quick på Nørrebrogade, næsten parallelt med Kristuskirken.

Vi håber, at rigtig mange vil være med og nyde det gode fællesskab. Både unge og gamle, gæster og gamle kendinge er velkomne til at få en bid mad og en god snak.

Vi hjælpes ad med det hele, så husk at rydde op efter dig selv.