Stimulastik for småbørn

Jelleke Vanooteghem

Stimulastik for småbørn

Kom og vær med på det nye stimulastik-hold for børn på 3-12 mdr. Det er gratis!

Undervisningen foregår på et hold med højst 6 deltagere. Holdet er i aldersgruppen 3-12 mdr. Forløbet er over 5 gange af cirka 45 minutters varighed.

Hvor og hvornår

Holdet begynder den 5. september i uge 36 og herefter 5 søndage kl. 9.15 til 10.00 på 2. sal i Kristuskirken. Se kalenderen her

Undervisningen

Undervisningen er tilrettelagt efter et fast mønster med gentagelser for at gøre aktiviteterne genkendelige. Det er med til at skabe tryghed for barnet. Der er små redskaber og musik til øvelserne.

Der vil være øvelser, som laves i fællesskab, hvor forælderen er siddende eller stående med barnet. Der vil også være øvelser, hvor barnet prøver forskellige redskaber som kravletunnel, snurretop, gynge etc.

Der er undervejs mulighed for at amme, pusle og tid til fordybelse – alt efter hvad dit barn har brug for.

Alle er velkomne!

Tilmeld dig til underviser Janani Bech på Facebook, på janani20039@hotmail eller på sms til 20 87 76 39.