Støtte til Papmor gav tag over hovedet

Papmor stod i foråret uden lokale, men takket være tienden fra Byens Valgmenighed er det lykkedes at finde et nyt sted.

“Vi er meget taknemmelige for jeres flotte støtte til Papmor-projektet!

I maj stod vi i den situation, at vi mistede vores lokale og med kort varsel måtte finde et nyt sted. Det betød, at hen over sommeren måtte vi flytte et par gange med alt vores pap og workshopsmaterialer, før vi endelig kunne finde et permanent sted i august.

Det lykkedes os at finde et meget billigt og fornuftigt sted på Frederiksberg, endda tættere på de flygtningebørn vi fast er ude hos i Valby.

Uden jeres økonomiske støtte havde det ikke været en mulighed og vi havde måttet lukke projektet ned, indtil vi havde fundet en anden udvej til at få husly.

Så kære menighed! Tusind tak for jeres store gavmildhed. Det er til stor velsignelse både for os og især for de børn, som har givet os masser af store kram, fordi vi er vendt tilbage til dem efter sommerferien.

Et stort og varmt tak!”

Judith Jønsby fra Papmor