Sommerhilsen fra staben

Gabriel Garcia Marengo

Sommerhilsen fra staben

Læs om stabens forår, og hvad der er på programmet efter ferien.

Lige nu kan man høre de dumpe rytmer fra lydstudiet i tårnet, som arbejder på et nyt hit. I menighedssalen er der mødregruppe, og for et par uger siden kunne vores vinduer ikke lukkes, fordi et smukt, malet hjerte hang uden på kirken under Distortion.
Midt i de afvekslende forhold er det er en stor glæde for os at arbejde i Kristuskirken. Vi har et dejligt samarbejde med Regen/Kristuskirken, hvor vi hjælper hinanden i stort og småt.

Værdifulde tidebønner

Dagligt har vi tidebønner, hvor vi beder for hinanden og Byens Valgmenighed. Selvom vi gør vores bedste, oplever vi, at det er vigtigt hele tiden at takke og søge Guds hjælp og vejledning. For nylig prøvede vi at optage tre oplæg fra tidebønnerne. Det ser ud til, at flere har hørt dem som podcasts, så vi overvejer at lave flere optagelser.

Staben

Foråret har været en tid med nye begyndelser. Heidi er i gang med at udvikle hele børneområdet, og det kan mærkes. Hendes store engagement og vedholdenhed er en inspiration for os andre. Maria begyndte på frivillig stab og har gjort et stort arbejde med at arrangere bl.a. forårsfest, og det praktiske til gudstjenester. Hun rejser snart til USA for at læse et halvt år. Tak for Marias store indsats!
Helene og Torsten har blandt andet arbejdet med at stable en ny gudstjeneste #aabenhimmel på benene fra september. Den glæder vi os til at se tage form. Desuden har Helene og Torsten netop ledt en fantastisk, fuldt booket stilleretræte, hvor mange åndeligt nysgerrige oplevede Guds nærvær.
Christian har blandt andet være engageret i Alpha-kurset, hvor de fem deltagere har givet meget positiv feedback. Selv har jeg de seneste måneder bl.a. arbejdet en del med at sikre, at vores arkiver og praksisser lever op til kravene i persondatalovgivningen.

Hjemmeside

I øjeblikket arbejder vi på konturerne af en ny hjemmeside, som skal gøre det nemmere at blive en del af Byens Valgmenighed og følge med i, hvad der sker. Vi glæder os til at se, hvad det ender med.

Fællesskaber

Efter sommer vil vi koncentrere os mere om fællesskaberne i Byens Valgmenighed. Én af de vigtige tilbagevendende begivenheder er Lederdøgnet den 28.-29. september med besøg fra Anna & Rich Robinson, som vi håber, mange melder sig til. Andet er også i støbeskeen, og det bliver spændende.

Sommer og hvile

Sommeren er en mulighed for restitution og gode oplevelser med familie og venner. Når hverdagens larm bliver skruet ned, kan der blive plads til tanker og til at åbne sig og lytte til Gud. En varm opfordring til at lade skuldrene synke og give tid til at være i hvilen hos Gud denne sommer.
I uge 29 er vi på SommerOase og efterfølgende holder kontoret lukket uge 30, 31 og 32.

Tak til hele menigheden for jeres store støtte og opbakning til staben!

Jeres feedback og idéer er altid hjerteligt velkomne på kontakt@byensvalgmenighed.dk

Kærlig hilsen Maria Callesen og staben