To aftener om forbøn og om at møde åndeligt nysgerrige mennesker

Kom og bliv bedre til at forstå de mennesker, du møder, og få frimodighed til at bede med dem og åbne troen for dem.

Byens Valgmenighed, I Mesterens Lys, Bethlehemskirken og Den Lyttende Kirke står for aftenerne, som indeholder en blanding af undervisning, dialog og praksis.

Undervisere

Aftenerne fungerer også som forberedelse til at være medarbejder på I Mesterens Lys’ stand på alternativmesserne (Mystikkens Univers og Krop-Sind-Ånd) og til at være forbeder på den nye månedlige gudstjeneste #aabenhimmel, som begynder til september.

Alle interesserede er velkomne.

Datoer: Tirsdag 11. september kl. 19.00 – 22.00 og tirsdag 18. september kl. 19.00 – 22.00.

Sted: Bethlehemskirkens menighedshus, Tømrergade 9. Kurset er gratis, og du kan tilmelde dig her: tbn@areopagos.org