Få overblik over rytmen for Pixi/ABC, Juniorklynge og Familiesjov

Vi mødes hver søndag online kl. 10.00 til enten Pixi/ABC og Juniorklynge – eller Familiesjov.

Links til de forskellige events findes i kalenderen her på hjemmesiden på de pågældende datoer.

Pixi- og ABC (0 år – 2. klasse)

Heidi Svendsen holder samling for Pixi og ABC sammen hver anden søndag kl. 10.00.
De forskellige børneledere skiftes til at være med og fortælle bibelhistorier.
Det er for alle, der er i alderen 0 år – 2. kl., og det er en god idé at have en forælder med.

Juniorklynge (3.-6. klasse)

Juniorklyngens ledere skiftes til at holde samling for alle, der går i 3.-6. kl. hver anden søndag kl. 10.00.

Det er lige nu ikke muligt at afholde juniorklynge online hver søndag. I øjeblikket er der nemlig plads til nye ansigter på det fantastiske team af juniorledere.
Vil du gerne være med til at gøre en forskel for de sjove og søde betweenagere i alderen fra 3. til 6. klasse? Så kontakt Heidi på 21919794 eller heidi@byensvalgmenighed.dk hvis du vil høre mere.

Oversigt over søndage

Hver anden søndag, hvor der ikke er børnekirke eller juniorklynge, står Heidi Svendsen for online Familiesjov for hele familien kl. 10.00.
Her kan både store og små være med.

• D. 31. januar: Familiesjov
  • D. 7. februar: Samling for 0 år- 2. kl. og samling for 3.-6. kl.
  • d. 14. februar: Fastelavns-familiesjov. Husk at tage udklædning på!!!
  • D. 21. februar: Samling for 0 år- 2. kl. og samling for 3.-6. kl.
  • D. 28. februar: Familiesjov
  • D. 7. marts: Samling for 0 år- 2. kl. og samling for 3.-6. kl.
  • D. 14. marts: Familiesjov
  • D. 21. marts: Samling for 0 år- 2. kl. og samling for 3.-6. kl.
  • d. 28. marts: Familiesjov

Alle typer samlinger indeholder en god blanding af sjove lege, bibelhistorier, sange, bøn og hvad lederne ellers lige finder på af spændende indslag.
Det er alt sammen tilpasset den givne aldersgruppe.