2 projekter udvalgt til at modtage støtte

Maja Petric

2 projekter udvalgt til at modtage støtte

Alpha Danmark og CrossYoga fik flest stemmer til forårsmødet i Byens Valgmenighed.

Byens Valgmenighed har siden 2018 givet tiende af sit budget til gode formål. I alt får seks modtagere penge for tre år adgangen. Hvert forår er to på valg.

Det betød, at der på forårsmødet den 26. april skulle vælges to nye modtagere. Tre forskellige projekter præsenteret, og de fremmødte stemte derefter blandt dem.

Resultatet af afstemningen blev således:

• Alpha Danmark: 43 stemmer
  • CrossYoga: 30 stemmer
  • OM (Operation Mission): 27 stemmer

De fire andre projekter, som fortsat modtager støtte, er Exist, Papmor, IML (I Mesterens Lys) og Night Light Café. Sammen med Alpha Danmark og CrosYoga vil de i 2019 modtage godt 20.000 kr. hver.

OM fik derfor ikke støtte i denne omgang. De har dog mulighed for at søge igen i 2020.

Se hele referatet fra forårsmødet 2019