Benjamin Hansen stopper som suppleant

Benjamin har valgt at stoppe i menighedsrådet.

På årsmødet i november blev Benjamin Hansen valgt ind som suppleant i menighedsrådet, men har i maj valgt at stoppe af personlige årsager.

”Jeg har besluttet at træde ud af menighedsrådet som suppleant. Det skyldes, at jeg ikke føler mig klar til at være med i øjeblikket. Som mange af jer ved, stoppede jeg på min kandidat i januar og har siden haft en ret hård tid, hvor jeg er i gang med at finde mine ben at stå på. Tak for den tid, det varede og for spændende og gode møder – det vil jeg ikke have været foruden, ” siger Benjamin.

Hans deltagelse i menighedsrådet vil blive savnet af bl.a. formand Jonas Kamp.

”Jeg har været rigtig glad for Benjamin og hans tilgang til at være i menighedsrådet. Mens det for nogle er en dyd at huske at stille sig til rådighed, så er det for andre en dyd at kunne sige stop i rette tid. Stor respekt for Benjamins beslutning og tak for tiden, dit store engagement og tydelige hjerte for Byens Valgmenighed,” siger Jonas Kamp.

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte menighedsrådet.

Se hele menighedsrådet her