Ta’ på konference og lær om heling

Kom med på konference den 27. – 29. marts.

Jesus sender sin kirke ud for at dele de gode nyheder om Guds kærlighed til alle og at bede om helbredelse. Denne weekendkonference i Bethlehemskirken er en mulighed for sammen at lære om, hvordan man kan bede om heling på en tryg og virkningsfuld måde og møde hele mennesket – krop, sjæl og ånd.

Konferencen er åben for alle.

Russ Parker har været leder for Acorn Christian Healing Foundation fra 1995-2013. Han var ansvarlig for at udvikle partnerskaber omkring lytning og forsoning i 12 lande, deriblandt Nordirland, Rwanda, Burundi, Hong Kong og USA. Russ leder i øjeblikket 2Restore, som er et arbejde, hvor han hjælper kirker med at hele sårede og uforløste situationer og relationer. Han er forfatter til flere bøger, bl.a. Free to Fail, Forgiveness is Healing og Rediscovering the Ministry of Blessing.

Arrangører:
Teamet bag #aabenhimmel i Byens Valgmenighed, Bethlehemskirken, I Mesterens Lys og Den Lyttende Kirke

Pris: 300 kr.

Tilmeld dig og læs mere her