Bliv frivillig stab med organisatoriske opgaver

Du har mulighed for at blive frivillig medarbejder på staben i Byens Valgmenighed! Her kan du bidrage til kirkens liv og virke med dine evner og samtidig udvikle dine faglige kompetencer.

Som frivillig stab kommer du til at arbejde sammen med 4-6 andre mennesker i en ambitiøs og uformel atmosfære med højt humør. Vi spiser frokost sammen, beder sammen kl. 9 og kl. 12 og hjælpes ad med stort og småt.

Om dig

Det er en fordel, hvis du har mulighed for at komme ind på kontoret kl. 9.00 – 14.00 en dag om ugen, fx fredag. Du skal være god til at arbejde struktureret, holde aftaler samt have overblik og gåpåmod i forhold til at løse opgaverne. Du er selv med til at præge opgaverne alt efter dine interesser og kompetencer.

Din nærmeste leder bliver sekretariatsleder Maria Callesen.

Arbejdsopgaver

• Udvikling og vedligeholdelse af medlemsdatabase, herunder at være med til at finde et nyt system og implementere dette.
  • Løbende kommunikationsopgaver (designe print, oprette SoMe-begivenheder, opdatere kalendere, opdatere YouTube og hjemmeside).
  • Designe kvantitativ undersøgelse til årligt brug i kirken.

Arbejdsperioden er seks måneder eller efter aftale.

Stillingen er et frivilligt job, og der er mulighed for deltagerbetaling til fx konferencer efter aftale med nærmeste leder.

Skriv eller ring til Maria Callesen på maria@byensvalgmenighed.dk eller på 61 66 23 26.