Budget for 2019 i mål

Maarten van den Heuvel

Budget for 2019 i mål

Der er penge til Heidi Svendsen og Torsten Borbye Nielsen i år.

Ved årsmødet i november præsenterede menighedsrådet et budget for 2019, som vi nu er kommet i mål med. Det tegner nemlig til, at de indtægter, vi har brug for, kommer ind i år.

Fondsdonation

En hovedforklaring er, at Borgfonden har sagt ja til at medfinansiere Heidi Svendsens stilling i 2019 og med et mindre beløb i 2020. Det primære formål med donationen er Heidis arbejde med et tværkirkeligt børneledernetværk i københavnsområdet.
Derudover er der generelt kommet flere økonomiske gaver ind end ventet fra folk, som er en del af kirken.

“Vi er meget taknemlige for de gaver, som folk giver, og den økonomiske håndsrækning, som Borgfonden yder os. Det er fantastisk at kunne gå ind i det nye år med en robust økonomi, hvor vi også har mulighed for at give løn til Heidi og Torsten,” siger menighedsrådsformand Jonas Kamp.

Èt-årige kontrakter

Menighedsrådet ønskede, at børne- og familiemedarbejder, Heidi Svendsen, kunne blive fastansat efter sin et-årige ansættelse i 2018. Desuden var det et ønske, at frivillig hjælpepræst, Torsten Borbye Nielsen, kunne få løn for et antal timer.

Der vil dog for begges vedkommende fortsat tale om ét-årige kontrakter, da vi for at sikre størst mulig tryghed i ansættelsen har den politik, at fastansattes løn skal kunne løftes med de faste økonomiske gaver.

Har du spørgsmål eller kommentarer til budgettet, kan du kontakt menighedsrådet her