Connect København - Jesus til studerende

Josefin

Connect København - Jesus til studerende

Connect København er et tredages, missionalt event, hvor forskellige kirker i København er gået sammen for at tjene byens studerende igennem cykel-fix og møde dem til snak om tro over gratis kaffe.

Connect København finder snart sted, og de unge voksne og studerende i Klokkeklyngen i Byens Valgmenighed er med.

Er Gud kun for gamle damer og kedelige præster?
Et af højdepunkterne for dette års Connect København er den åbne samtale mellem podcastdouen Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn fra Fries Before Guys og forfatter og debattør Jacob Munk deltager. De vil samtale under overskriften ”Er Gud kun for gamle damer og kedelige præster?”. Inden samtalen går i gang er der helstegt pattegris. Dette er gratis alle studerende.

Støt os i forbøn
Vær med til at bede for os og Connect Københavns arbejde Vi møder rigtig mange studerende, som ikke tror på en relationel Gud, når vi fikser cykler eller invitere til Folkekøkken. Det giver anledning for en god samtale om Gud, kirke og tro. Derfor vil vi gerne opfordre til at bede for at Gud må møde studerende igennem Connect København, for åbne hjerte og gode samtaler. Men også for kirkens studerende, at vi må have mod til at dele, hvad de tror på, og invitere vores venner med til arrangementet. Det har vi brug for. På forhånd tak!

Hvad er Connect København?
Connect København er et tværkirkeligt event, hvor forskellige kirker i København ønsker at række ud til byens studerende. Byens Valgmenighed er en del af Connect København.

Datoer
6. september: Vision Night kl. 18 – 21, Apostelkirken
14. september: Equip day kl. 11 – 13.30, Kirken i Kulturcenteret
17. – 18. september: Cykel-fix kl. 12 – 17 ved forskellige campusområder