Tilmeld dig nu: CrossYoga i gang igen

Elise Bang underviser i yoga hver onsdag på 2. sal. Alle kan tilmelde sig.

Endelig vil vi forsøge at mødes igen til CrossYoga.
I er og har været savnet!

Så har du brug for træning, meditation og få styrket krop og sind i denne meget anderledes Corona-tid, så kom og vær med til CrossYoga fællesskab med plads til bevægelse, bøn og væren. Som altid er Bibelens ord udgangspunkt for temaer fra gang til gang. Alle er velkomne uanset erfaringer med kristendom eller Yoga.
OBS: der er kun i alt plads til 9 deltagere. Der tildeles plads efter først-til-mølle.

CrossYoga

Undervisning i CrossYoga er til dig, der ønsker at blive mere smidig og fleksibel, få styrket din krop og dit sind, få mere ro og f.eks. bedre balance. Du kan bruge timerne som en lang form for bøn, hvor du kan lytte til Bibelens ord og blot være med hele dig og din krop. Holdene er for alle niveauer, og der vil blive guidet til forskellige sværhedsgrader. Vi slutter altid af med en meditation.

Tilmeld dig ved sende en e-mail til elise@crossyoga.dk.
Betaling sker samtidigt via bankoverførsel: Jyske Bank reg.nr.: 7590 og kontonr.: 0001940181.

Sted

Kristuskirken, Baggesensgade 7 på Nørrebro. Lokalet vil være på 2. sal. Du kan gå ind af bagindgangen til højre for kirken.
I begyndelsen af sæsonen vil vi være udenfor, når det er godt vejr. Kommer du i bil, har du mulighed for at benytte parkeringspladsen gratis efter endt tilmelding til arrangement.
Skriv gerne, hvis du ønsker at benytte parkering.

COVID-19 og forholdsregler

Vi tager højde for at overholde regeringens retningslinjer, og du bedes derfor bruge og medbringe din egen yoga-måtte. Vi spritter alt af før og efter og sørger for at holde afstand til hinanden, så du kan være til undervisning under trygge rammer i denne Covid-19 tid. Er du syg, bedes du melde afbud på SMS og blive hjemme.

Pris for en periode (8 gange)

540 kr. (studerende og jobsøgende)
660 kr. (alle andre)

Perioder

1. periode: Onsdage fra d. 19. august-7. oktober 2020.

Der er pause i efterårsferien.

2. periode: Onsdage fra d. 21. oktober- 9. december 2020.

Framelding/sygdom/afbud

Ved framelding inden sæsonstart refunderes 50 pct. af beløbet.
Klippekort kan ikke bruges til andre sæsoner. Er du syg, bedes du melde afbud og får ikke refunderet for den manglende time/timer.
Aflyses timen grundet sygdom hos underviser får du refusion for timen.

Skader

Du er selv ansvarlig for at lytte til din egen krops signaler i forhold til undervisningen, så du undgår skader. Du vil blive vejledt ud fra dine oplysninger angivet ved tilmeldingen, men der kan ikke ydes erstatning, hvis du skulle få en skade under træningen, og du skal benytte din egen ulykkesforsikring.

Mere info

Vi arbejder både med statiske stillinger i luften og med dynamiske flows. Vi slutter undervisningen i yoga af med en opbyggende og afspændende meditation. Der vil af og til være aromaterapi.
Er du allergisk over for dufte, så kontakt mig endelig.
Du kan se mere om andre hold med andre instruktører, specielle events og retræter på yogafaith.dk eller www.crossyoga.dk.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail til mig eller kontakte mig på telefon 27 59 63 03.

Jeg glæder mig til at være sammen med dig til endnu en skøn sæson!

Guds fred!
Elise