CrossYoga på vej med grundbog

CrossYoga er påvirket af Corona-krisen. Samtidig er nye tiltag på vej.

CrossYoga har været og er stadig påvirket af Corona. Hold er på pause eller lukket; instruktøruddannelsen udsat; retræter eksempelvis i Sverige aflyst. Vi oplever stadig effekten af Corona, da nogle af efterårets events, eksempelvis en retræte i Malaga og en instruktøruddannelse i London evt. må aflyses. Der er ikke nok folk, som tør melde sig til, fordi tiderne er usikre.

Nye online videoer

Selvom CrossYoga lider på samme måde som mange andre organisationer, er der dog lyspunkter. Nye initiativer er startet. Til foråret er flere instruktører begyndt med “yoga i haven”.
Flere instruktører har fundet modet til at lave CrossYoga (og trænings-) videoer. Alle videoer er gratis, og der er noget for både børn, unge/teens og voksne på dansk, engelsk, norsk og svensk.
Der er videoer for dem, som vil have kort og roligt yoga og for dem, som elsker at svede og træne.

Tjek det ud på Youtube. Se fx ‘CrossYoga Europe’ eller ‘CrossYoga v. Elise’. Rie har haft et online-forløb kaldet “Fra hjerte til hjerte. Kristen Personlig udvikling”. Et spændende forløb med CrossYoga, oplæg, samtale og meditation, hvor både kristne og søgende deltog. Flere online forløb til køb er også i støbeskeen.

Ny grundbog på vej

Det har også været en tid til at kigge indad og konsolidere netværket. Eksempelvis er ca. 10 instruktører i lige nu gang med at skrive på vores kommende CrossYoga instruktørmanual. Det vil sige en grundbog, som skal bruges på kommende uddannelser. Den kommer bl.a. til at behandle emner som traumesensitiv yoga, Yinyoga, duftterapi, analyse af yogastillinger, yogahistorie og en masse om kristendom og yogafilosofi bl.a. skrevet af en af vores ‘CrossYoga præster’.
Manualen skal udgives på dansk og engelsk.

På mange måder står CrossYoga i et krydsfelt, fordi vi har vokseværk og vil ud i Europa, men også fordi vores sædvanlige måder at gøre ting på er udfordret.
CrossYoga er taknemlig over at være en del af Byens Valgmenighed. Ikke kun på grund af den økonomiske støtte vi har fået, men også fordi I beder for os. TAK!

Vær med

Har du lyst til at blive involveret i CrossYoga?
Så kontakt Rie Frilund Skårhøj på rie@crossyoga.dk

CrossYoga er en af de seks organisationer eller projekter, som Byens Valgmenighed giver tiendestøtte.

Læs om de andre projekter her