Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
YogaFaith

YOGAFAITH/CROSSYOGA
Undervisning i yogafaith/crossyoga er til dig der ønsker at blive mere smidig og fleksibel, få styrket din krop og dit sind, få ro og mere balance. Holdene er for alle niveauer og der vil blive guided til forskellige sværhedsgrader. De øvede tager den fulde position eller udvidet mens begynderen tager en lettere form og på den måde bedst styrker sin smidighed og kan føle ro og balance.

TILMELDING
Tilmeld dig ved at betale og send samtidig en email til elise@yogafaith.dk Skriv om du ønsker halv eller hel sæson og om du er studerende/ledig eller har job. Du kan betale med MobilePay til 27596303 eller via bankoverførsel: Jyske Bank, reg.nr.: 7590, kontonr.: 0001940181

Sted: Kristuskirken, Baggesensgade 7 på Nørrebro. Lokale vil variere så hold øje med de enkelte fb begivenheder. I januar og februar er vi overvejende i kirkerummet men fra marts vil vi være på 2. sal.

PRIS, HEL SÆSON (10 gange):
540 kr. (studerende og jobsøgende)
720 kr. (alle andre)

PRIS, HALV SÆSON (5 gange)
360 kr. (studerende og jobsøgende)
510 kr. (alle andre)