Er du den nye leder for Børnekirken?

Fra 1. januar søger vi en ny leder for Børnekirken i Byens Valgmenighed

Brænder du for, at børn mellem 0 og 9 år skal lære Gud at kende som deres Far? Kan du lede og motivere andre frivillige og lave langsigtede planer? Så er du måske den nye leder for Børnekirken i Byens Valgmenighed.

Vores dygtige ledere gennem næsten tre år Sara & Jesper Hansen stopper ved udgangen af 2015, og derfor er der brug for nye ansigter til dette fantastiske arbejde, hvor der hver søndag kommer mellem 45 og 70 børn. Børnene er delt i Pixi-kirke for 0 til 4-årige og ABC-kirke for 5 til 9-årige.

Stillingen er ulønnet, og du kan enten arbejde hjemmefra, eller få en kontorplads på staben i Byens Valgmenighed (4 lønnede og 6 frivillige), hvor vi sammen arbejder med at være kirke i København og brænder for at se mennesker lære Gud at kende.

Skriv eller ring til Christian Callesen, hvis du vil vide mere.