Er du også glad for caféen inden gudstjenesten?

Vi er lige nu i gang med at samle et team, som brænder for at lave café søndag morgen, og vi vil rigtig gerne have flere med.

Hvis nu nogle af jer har nydt at komme til kirke og café søndag morgen, blive taget godt imod, få en varm kop kaffe/the, en scones og lande i en sofa have fællesskab og dele liv – og tænker….
– at dét er en rigtig god ide for vores kirke og gerne vil være med til at skabe et rum til vores gudstjenester, hvor vi kan mødes og catche op på liv, få en god kop kaffe og lidt mundgodt, eller hvor man kan blive taget imod, hvis man er ny i hyggelige omgivelser, så er der en mulighed for at være en del af det team.

Vi har haft caféen siden sommer, og det gør noget rigtig godt for os og mange er glade for det.
Vi har dog endnu ikke fundet en god model for, hvordan det kan køre videre efter jul, så hvis du har lyst at høre mere om hvad det indebærer eller være med på et team, der vil stå for café til formiddags-gudstjenesterne, videreudvikle caféen og gøre den driftsikker, så ta´ fat i mig inden jul i kirken eller skriv til mig på fb eller mail: nrgaard.jette@gmail.com

Adventshilsner Jette Nørgaard Rosenkrantz