Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
#aabenhimmel

Paul Csogi

#aabenhimmel

Onsdags-gudstjeneste med plads til heling og frihed, som alle er velkomne til. (Bemærk: To forskellige adresser)

#aabenhimmel er et rum med plads til at ånde og være. En gudstjeneste, hvor du inviteres ind i en erfaring af Guds godhed.
Vi længes efter en dybere frihed, et sted, hvor det er muligt at finde heling for hele mennesket – krop, sjæl og ånd. #aabenhimmel er født ud af denne længsel.

#aabenhimmel afholdes
– normalt den sidste onsdag i måneden kl. 19.30 (drop-in med juice og lidt lækkert fra kl. 19).
– i et samarbejde mellem I Mesterens Lys, Bethlehemskirken, Byens Valgmenighed og Den Lyttende Kirke.
– skiftevis i Bethlehemskirken og i Kristuskirken.

Sted:

#aabenhimmel finder du:

30. januar: Kristuskirken
27. februar: Bethlehemskirken
27. marts: Kristuskirken
24. april: Bethlehemskirken
22. maj: Kristuskirken
28. august: Kristuskirken
25. september: Bethlehemskirken
23. oktober: Kristuskirken (OBS: Næstsidste onsdag)
27. november: Bethlehemskirken

29. januar: Kristuskirken
19. februar: Bethlehemskirken (OBS: Næstsidste onsdag)
25. marts: Kristuskirken
29. april: Bethlehemskirken
27. maj: Kristuskirken

Torsten Borbye Nielsen
Hjælpepræst

torsten@byensvalgmenighed.dk

Torsten er gift med Helene og sammen har de 2 børn og 3 plejebørn. Han har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist og har udgivet en lang række CDer, bl.a. flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse. Torsten har en deltidsansættelse i I Mesterens Lys, som er engageret i at bygge bro mellem kirken og åndeligt nysgerrige mennesker. Han leder klyngen Nautilus, et fællesskab med base i hjemmet i Brønshøj. Torsten er på kontoret 2-4 dage om måneden.

Oplysninger

• Datoer: