Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Jason Leung

Årsmøde og jubilæumsfest

Byens Valgmenighed bliver 10 år. Og det skal fejres med et brag af en fest.

Det bliver det helt store brag med fantastisk mad, underholdning og alt, hvad den kan trække. Inden jubilæumsfesten mødes vi som kirkefamilie til årsmøde, hvor vi taler sammen om vores kirke, og du kan være med til at præge beslutninger og prioriteringer.

Tid, sted og program

Årsmødet foregår lørdag den 17. november fra kl.12.45 til kl.17.15 i Kristuskirken.
Derefter fortsætter aftenen med et brag af en jubilæumsfest.

Kl. 12.45 Årsmøde
Kl. 17.30 Forberedelse til jubilæumsfesten
Kl. 18.30 Jubilæumsfest med 3 retters middag, indslag og fejring. Ønsker du at bidrage med en sang, tale eller lignende, så tag den endelig med.
Kl. 21.00 – 24.00 Lounge, musik og dans

Drikkevarer kan købes i forbindelse med middagen.

Det hele foregår i Kristuskirken, Baggesensgade 7, 2200 Kbh N

Pris og tilmelding

Vær opmærksom på, at der er én tilmeldingsformular til årsmødet – og en anden tilmeldingsformular til jubilæumsfesten. Find dem herunder.

Deltagelse i årsmødet er gratis, men vi har stadig brug for din tilmelding.

Tilmeld dig årsmødet her

Priserne for jubilæumsfesten er:

120 kr. pr. voksen
60 kr. pr. barn
Er økonomien en udfordring, så skriv til kontakt@byensvalgmenighed.dk

Tilmeld dig jubilæumsfesten her

Tilmeldingsfristen for begeg er fredag den 2. november.

Børn

Under årsmødet er der program for alle børn, der er gamle nok til ikke at have følgeskab af en voksen. Programmet vil muligvis blive afholdt af børneledere fra en anden kirke. Børn er velkomne til den efterfølgende årsfest.

Valg og opstilling til menighedsrådet

Der skal i år i alt vælges tre medlemmer og to suppleanter til menighedsrådet. Er det dig, eller en du kender?

På valg er Jonas Kamp, Morten Bech, Eva Kaas og suppleant Vibeke Førrisdahl. De stiller alle fire op til genvalg.
Jacob Hedegaard udtræder af menighedsrådet inden årsmødet og erstattes af suppleant Berith Madsen. En suppleant-plads står derfor lige nu uden opstillede kandidater.

VIGTIGT: Menighedsrådet ønsker at opfordrer alle til at være opsøgende i forhold til nye medlemmer til menighedsrådet. Hvad enten du selv ønsker at stille op, eller du har forslag til nye medlemmer, så send det meget gerne til menighedsrådet.

Det, menighedsrådet ønsker for medlemmer og suppleanter i menighedsrådet, er en stor overgivelse til Gud, kærlighed til og loyalitet over for vores fællesskab og ønsket om, at Guds Rige må komme til København. Et medlem eller en suppleant i menighedsrådet skal være et åndeligt forbillede i menigheden og være i stand til at vejlede præsten.

Ønsker du at indstille dig selv eller en anden til menighedsrådet, skal indstillingen ske til menighedsrådsformand Stefan Poulsen på stefan@byensvalgmenighed.dk senest to uger inden årsmødet, lørdag den 3. november.

Se hele det nuværende menighedsråd her

Forslag til dagsordenen

Har du forslag til årsmødets dagsorden skal disse sendes til menighedsrådets formand Stefan Poulsen på stefan@byensvalgmenighed.dk senest to uger inden årsmødet, altså senest lørdag den 3. november.

Giv dit tilsagn senest den 2. november

Ligesom tidligere år vil menighedsrådet bede alle i Byens Valgmenighed om at give tilsagn om, hvad man ønsker at give økonomisk til kirken i 2019 senest fredag den 2. november.

Læs om menighedsrådets prioriteringer for kirkens økonomi i 2019

Disse oplysninger er vigtige at have på forhånd, så menighedsrådet kan udarbejde så præcist et budget som muligt for kirken. Budgettet bliver præsenteret på årsmødet.

Du giver dit økonomiske tilsagn for 2019 ved at udfylde formularen her

Har du spørgsmål angående tilsagn, økonomi eller andet, er du velkommen til at kontakte kasserer Kristoffer Karkov på kasserer@byensvalgmenighed.dk eller på tlf. 61 31 77 39.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte menighedsrådet

På vegne af menighedsrådet,

Stefan Poulsen, formand

stefan@byensvalgmenighed.dk og telefon 3160 2040

Kontaktpersoner

Stefan Poulsen
Medlem af menighedsrådet

stefan@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Jeg drømmer om, at København må møde Jesus. Det tror jeg bl.a., vi gør ved at møde naboer, kolleger og andre med ærlighed og åbenhed omkring vores eget personlige liv.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.