Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Årsmøde og årsfest

Alasdair Elmes

Årsmøde og årsfest

Velkommen til en spændende snak om vores kirke og årsfest!

Vi mødes som kirkefamilie til årsmøde, hvor vi taler sammen om vores kirke, og du kan være med til at præge beslutninger og prioriteringer. I år skal mødet bl.a. handle om planen for vinteren, hvor Kristuskirken er under renovering.

Bagefter holder vi fest!
Alle er velkomne, uanset medlemskab – men kun medlemmer har stemmeret til årsmødet.

Tid, sted og program

Årsmødet foregår lørdag den 16. november fra kl. 12:45 til kl. 17:15 i Kristuskirken, hvorefter der er årsfest med festmiddag og hygge i lounge-caféen.

Kl. 12.45  Årsmøde + Børneårsmøde
Kl. 17.45  Årsfest med middag
Kl. 20.00 – 24.00 Lounge, musik og café
Har du et sjovt indslag eller en leg, så tag den med! Så kan vi sammen gøre det til en festlig aften.

Drikkevarer kan købes i forbindelse med middagen.

Det hele foregår i Kristuskirken, Baggesensgade 7, 2200 Kbh N

Pris og tilmelding

Vær opmærksom på, at der er én tilmeldingsformular til årsmødet – og en anden tilmeldingsformular til årsfesten. Find dem herunder.

1. Årsmødet er gratis at deltage i.

Tilmeld dig årsmødet her

2. Priserne for festen er:

100 kr. pr. voksen
50 kr. pr. barn
Er økonomien en udfordring, så skriv til kontakt@byensvalgmenighed.dk

Tilmeld dig årsfesten her

Tilmeldingsfristen til begge er fredag den 1. november.

Børn

Under årsmødet er der program for alle børn, der er gamle nok til ikke at have følgeskab af en voksen. Programmet vil muligvis blive afholdt af børneledere fra en anden kirke og vil blive meldt endelig ud, når antallet af børn samt alderssammensætning er på plads ud fra tilmeldingerne. Børn er velkomne til den efterfølgende årsfest.

Valg og opstilling til menighedsrådet

Der skal i år i alt vælges tre medlemmer og en ny suppleant til menighedsrådet. Er det dig, eller en du kender?

Medlemmer af menighedsrådet bør være mennesker, som lever overgivet til Gud, har kærlighed til og loyalitet over for vores fællesskab og ønsket om, at Guds rige må komme til København. Et medlem eller en suppleant i menighedsrådet skal være et åndeligt forbillede i menigheden og være i stand til at vejlede præsten.

I år er følgende medlemmer af menighedsrådet på valg og genopstiller:
–       Camilla Engrob
–       Berith Falch Madsen
–       Vibeke Førrisdahl
Stefan Poulsen har forud for årsmødet meldt, at han udtræder af bestyrelsen.
Da suppleant Vibeke Førrisdahl er indtrådt på Stefan Poulsens plads i menighedsrådet forud for årsmødet, skal der findes en ny suppleant til menighedsrådet.

Ønsker du at indstille dig selv eller en anden til menighedsrådet, skal indstillingen ske til menighedsrådsformand Jonas Kamp på jonas@byensvalgmenighed.dk senest to uger inden årsmødet, lørdag den 2. november. Er der flere opstillede end de pladser i menighedsrådet, som er på valg, vil mandaterne blive fordelt ved afstemning.

Overvejer du at stille op til menighedsrådet, er du meget velkommen til at tage fat i et medlem af menighedsrådet og få besvaret eventuelle spørgsmål.

Se hele det nuværende menighedsråd her

Forslag til dagsordenen

Har du forslag til årsmødets dagsorden, skal disse sendes til menighedsrådets formand Jonas Kamp senest to uger inden årsmødet, altså senest fredag den 1. november.

Giv tilsagn senest den 1. november

Ligesom tidligere år vil menighedsrådet bede alle i Byens Valgmenighed om at give tilsagn om, hvad man ønsker at give økonomisk til kirken i 2020 senest fredag den 1. november.

Se tekst og video om menighedsrådets prioriteringer af kirkens økonomi i 2020

Disse oplysninger er vigtige at have på forhånd, så menighedsrådet kan udarbejde så præcis en prognose som muligt for kirkens budget i det kommende år. Den bliver præsenteret på årsmødet.

Giv dit tilsagn for 2020 nu – det tager kun 2 minutter

Har du spørgsmål angående tilsagn, økonomi eller andet, er du velkommen til at kontakte kasserer Kristoffer Karkov på kasserer@byensvalgmenighed.dk eller på tlf. 61 31 77 39.

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte menighedsrådet

Med venlig hilsen
Menighedsrådet i Byens Valgmenighed

Kontaktpersoner

Jonas Kamp
Formand for menighedsrådet

jonas@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Jeg drømmer om en kirke som er autentisk, rodfæstet og solid, vedkender sig sin Herre og tør være og tænke anderledes - ikke blot for at skille sig ud, men fordi det ER anderledes at følge Jesus. Jeg dyrker parkour, læser jura og bor i Vanløse sammen med min hustru.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger