Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Undervisning om forbøn

Jack Sharp

Undervisning om forbøn

Bliv bedre til at forstå og bede for andre mennesker.

Kom og bliv bedre til at forstå de mennesker, du møder, og få frimodighed til at bede med dem og dele Guds kærlighed med dem. Aftenerne fungerer også som forberedelsesaftener for medarbejdere på I Mesterens Lys’ stand på helsemesserne (Mystikkens Univers og Krop-Sind-Ånd). Aftenerne rummer undervisning, vidnesbyrd, samtale og praksis, bl.a. skal vi prøve at bede om heling af hjertet for hinanden.

Arrangører:
I Mesterens Lys, Bethlehemskirken, Byens Valgmenighed og Den Lyttende Kirke

Undervisere:
Torsten Borbye Nielsen (missionspræst i I Mesterens Lys og hjælpepræst i Byens Valgmenighed)og Bente Lundbak Piil (Den Lyttende Kirke).

Tid:
Onsdag 4. september og tirsdag 10. september kl. 19.00 – 21.45.

Sted:
Bethlehemskirkens Menighedshus, Tømrergade 9, 2200 Kbh. N.

Pris:
Kurset er gratis, og du kan tilmelde dig her: tbn@areopagos.dk

Tilmeld dig gerne senest 30.august.

Torsten Borbye Nielsen
Hjælpepræst

torsten@byensvalgmenighed.dk

Torsten er gift med Helene og sammen har de 2 børn og 3 plejebørn. Han har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist og har udgivet en lang række CDer, bl.a. flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse. Torsten har en deltidsansættelse i I Mesterens Lys, som er engageret i at bygge bro mellem kirken og åndeligt nysgerrige mennesker. Han leder klyngen Nautilus, et fællesskab med base i hjemmet i Brønshøj. Torsten er på kontoret 2-4 dage om måneden.