Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

BVM Brønshøj:fællesskabssøndag i Nautilus

Kære alle:)
Så nærmer vi os for alvor forår, selvom sneen ligger smukt overalt.
Samtidig vil vi gerne invitere dig til Fællesskabssøndag med brunch hos Helene og Torsten på Merløsevej 38 i Brønshøj, søndag den 18. marts kl. 11-14.30. Denne gang holder Rebecca Schrøder-Thomsen et oplæg om “Forskellige åndelige måder at møde Gud på”.
Hvis du ikke har været med før, så skal du vide, at du er hjerteligt velkommen, og at du meget gerne må komme på besøg, så du kan opleve fællesskabet og se, hvad der sker:)

Programmet på Fællesskabssøndage er enkelt: Vi mødes kl. 11, hvor vi spiser brunch sammen, nyder fællesskabet med hinanden og har en taknemmelighedsrunde. Bagefter har vi en tid med fordybelse, hvor vi synger nogle enkle meditative sange, og der er en guidet meditation. Herefter kommer Rebeccas oplæg om forskellige måder at møde Gud på.
Vi slutter med at dele os i mindre grupper, hvor der er mulighed for samtale og bøn for hinanden. OBS: Du kan godt have børn med – efter brunchen er der én, som hygger sig med dem.

Vi tager alle noget med til brunchen, og du tilmelder dig bare ved at skrive dig på mad- og hjælperlisten, meget gerne inden fredag den 16.3. kl. 21 via dette link: https://docs.google.com/document/d/1tTKN5HP_0bUiUIBstH_UPVBmPDnVEDJ-ATAhqn2X1RE/edit
Vi håber meget, at du kan komme – du er SÅ velkommen!

Kærlig hilsen og Guds fred,
Rebecca, Helene, Torsten, Søren og Anna

Oplysninger