Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Connect København - Folkekøkken og åben samtale

Josefin

Connect København - Folkekøkken og åben samtale

Spis og lyt til en åben samtale mellem podcastduoen Fries Before Guys og debattør og forfatter Jacob Munk.

Er Gud kun for gamle damer og kedelige præster?
Et af højdepunkterne for dette års Connect København er den åbne samtale mellem podcastdouen Nanna Hovgaard og Josephine Kuhn fra Fries Before Guys og forfatter og debattør Jacob Munk deltager. De vil samtale under overskriften ”Er Gud kun for gamle damer og kedelige præster?”. Inden samtalen går i gang er der helstegt pattegris. Dette er gratis alle studerende.

Støt os i forbøn
Vær med til at bede for os og Connect Københavns arbejde Vi møder rigtig mange studerende, som ikke tror på en relationel Gud, når vi fikser cykler eller invitere til Folkekøkken. Det giver anledning for en god samtale om Gud, kirke og tro. Derfor vil vi gerne opfordre til at bede for at Gud må møde studerende igennem Connect København, for åbne hjerte og gode samtaler. Men også for kirkens studerende, at vi må have mod til at dele, hvad de tror på, og invitere vores venner med til arrangementet. Det har vi brug for. På forhånd tak!

Hvad er Connect København?
Connect København er et tværkirkeligt event, hvor forskellige kirker i København ønsker at række ud til byens studerende. Byens Valgmenighed er en del af Connect København.

Datoer:
6. september: Vision Night kl. 18 – 21, Apostelkirken
14. september: Equip day kl. 11 – 13.30, Kirken i Kulturcenteret
17 – 18. september: Cykel-fix kl. 12 – 17 ved forskellige campusområder
19. september: Folkekøkken og åben samtale mellem podcastduoen Fries Before Guys og debattør og forfatter Jacob Munk, kl. 18 – 22 i Kristuskirken

Helene Lilleøre
Ansvarlig for studenterområdet

helene@byensvalgmenighed.dk

Jeg drømmer om, at flere studerende må møde Gud og leve et liv med ham. Jeg synes, det er spændende at se på, hvordan mission og discipelskab kan se ud i en hverdag fyldt med forelæsning, eksaminer og venner. Derfor arbejder jeg en gang ugentligt som frivillig stab med fokus på studenterområdet.
Til dagligt studerer jeg professionsbacheloren ’Kristendom, Kultur og Kommunikation’ og er færdiguddannet til sommer. Jeg bor på Østerbro, er tosset med søde kartofler og slipper min indre sangfugl løs hver torsdag, når jeg sammen med andre studerende synger i kor.

Oplysninger