Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Festlig fastelavnsgudstjeneste

Find dit indre barn frem, hop i udklædningstøjet og kom til fælles fastelavnsgudstjeneste for alle i Byens Valgmenighed

Vi vil denne søndag ikke dele os op i børn og voksne, men vil alle sammen være sammen om at skabe en festlig gudstjeneste. Bagefter hygger vi os, spiser fastelavnsboller og slår katten af tønden…både børn og voksne!!!

Læs mere om og få inspiration til fasten her

Gudstjenesten foregår i en afslappet atmosfære, og der er lovsang med rytmisk musik og nadver. Vi er glade for at få gæster, og du er velkommen til at møde op og deltage på det niveau, der passer dig.

Cafè: Fra kl. 9.30 er der café i Kristuskirken med god og gratis kaffe og kage. I ro og mag kan du snakke med nye og gamle venner, inden gudstjenesten begynder. Der er ikke kun café for de voksne, men også for børn, så kom alene eller med hele familien og få en skøn start på søndagen!

Prædikant: Christian Callesen

Parkering: Der er i begrænset omfang mulighed for at parkere på kirkens p-plads. Læg gerne dit telefonnummer i forruden, hvis du holder foran andre biler.

Kontaktpersoner

Heidi Svendsen
Børne- og familiemedarbejder

heidi@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 21919794
Læs mere

Jeg brænder for discipelskab i børnehøjde og drømmer om, at vi som kirke kan være inspirationskilde til, hvordan man som familie lever med Jesus og opdrager sine børn til at kende, elske og tjene ham. Jeg ønsker, at vi som kirke skal arbejde hen imod at kunne støtte familier i alle livssituationer.
Udover stillingen på 18,5 timer i BVM er jeg timelønnet i Lindehøj Kirke til at stå for Børnetjenesten (tilbud til børnehaver) og er jeg i en 20% stillling (barselsvikar) som event-medarbejder i Børne- og UngdomsOase med fokus på Pixi-, Mini- og BørneOase på SommerOase. Jeg er gift med Jakob og har Linus på 10 år og Leander på 5 år.

Oplysninger