Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Fodfæste

Leon Biss

Fodfæste

Fodfæste er for dig, der oplever at have mistet fodfæstet og kæmper med at komme på benene igen.

Det kan være, at du er blevet slået omkuld af stress, angst, hovedpine eller andre ting.

Vi har altid brug for at vandre med andre, men særligt når livet er hårdt. Formålet med Fodfæste er, at vi må gå sammen, opmuntre hinanden og bede for hinanden.

Når vi mødes, vil vi:
– Dele hvad vi kæmper med, og hvordan det går med det.
– Opmuntre hinanden.
– Bede for hinanden. Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil bede for andre og bedes for.

– Drikke te og kaffe.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger

• Datoer: