Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Forårsfest: Vær med til at dele 100.000 kr. ud!

Cater Yang

Forårsfest: Vær med til at dele 100.000 kr. ud!

Velkommen til en festlig aften, hvor vi blandt andet skal tale om, hvor kirkens tiende skal gå hen.

Fredag den 16. marts er der forårsmøde og -fest for alle, hvor vi blandt andet skal vælge, hvor kirkens tiende skal gå hen. Husk, at der er tilmelding senest fredag den 2. marts!

Foråret varsler opvågnen og nye begyndelser. Det fejrer vi – velkommen til forårsfest!

Vi begynder kl. 18.00 med spisning, og derefter begynder aftenens program. Vi slutter ca. kl. 22.00 med hotdogs på grillen.

Eventuelle forslag til dagsordenen skal sendes til menighedsrådsformanden senest 2 uger før forårsfesten. Det vil sige senest fredag den 2. marts.
På årsmødet i 2017 blev det vedtaget at give tiende af kirkens gaver til et godt formål. Send dit bud på, hvem der skal have pengene senest fredag den 2. marts til valgmenighedspræst Christian Callesen

Brug denne formular til at indsende dit forslag: Forslag-til-projekt-Vi-giver-til-andre

Program

• Beretning fra menighedsrådsformand Stefan Poulsen og valgmenighedspræst Christian Callesen
  • Uddeling af tiende på baggrund af indkomne forslag. Husk at indsende dit forslag!
  • Godkendelse af årsregnskab
  • Auktion – vi samler ind til at styrke det karismatiske i kirken. Tag gerne nogle fine sager med fra gemmerne, som du vil donere til et godt formål!

Spisning

80 kr. for voksne
60 kr. for børn

Tilmeld dig til spisning senest den 2. marts længere nede på siden.

OBS. I forbindelse med tilmeldingen beder vi om en række personlige oplysninger. Vi bruger dem til at opdatere vores kontaktoplysninger på dig i vores database. Udfyld dem derfor gerne, selvom de ikke alle er obligatoriske. Informationerne bliver opbevaret sikkert i overensstemmelse med lovgivningen om personoplysninger. Du har altid ret til at henvende dig for få at vide, hvilke oplysninger, vi har, og også til at bede om at få dem slettet.

Stefan Poulsen
Medlem af menighedsrådet

stefan@byensvalgmenighed.dk

Jeg drømmer om, at København må møde Jesus. Det tror jeg bl.a., vi gør ved at møde naboer, kolleger og andre med ærlighed og åbenhed omkring vores eget personlige liv.