Velkommen til gudstjeneste, som er for alle uanset baggrund og overbevisning.

Gudstjenesten foregår på en afslappet måde, hvor du er velkommen til at komme på besøg og være med.

Hvordan foregår en gudstjeneste?

Gudstjenesten begynder med musik og sang, og derefter er der nadver (som du selv bestemmer om, du vil deltage i). Børnene kan herefter gå med en flok søde voksne til børnekirke, hvor der er aktiviteter i børnehøjde. Samtidig begynder prædikenen, som varer ca. 20 minutter. Ofte vil der efter prædikenen være mulighed for at blive bedt for, hvis man ønsker det. Gudstjenesten slutter med musik og sang, og børnene kommer tilbage. Du bestemmer selv, om du har lyst til at blive bagefter og snakke med andre.
Uanset om du kender Byens Valgmenighed eller ej, er du velkommen til at være med på den måde, der passer dig.

Hvad er børnekirke?

Til børnekirke sker der mange sjove ting. Vi synger sammen, hører bibelhistorier, beder til Gud, laver kreative aktiviteter og leger sammen. Alt er tilpasset den enkelte aldersgruppe. Børnelederne brænder for at skabe en børnekirke, hvor der er fokus på tryghed og sjove aktiviteter, og hvor det er muligt at lære hinanden og Gud bedre at kende.

Børnene er inddelt i følgende grupper:

Pixikirke: 0-4 år ifølge med en voksen.
ABC-kirke: 5 år – 2. klasse.
Juniorklynge: 3. klasse – 6. klasse.
Teens: 7. kl.+ er med til gudstjenesten.

Hvor tit er der gudstjeneste?

Der er gudstjenester kl. 10.30 i Kristuskirken (Baggesensgade 7, 2200 Nørrebro) den 2., 4. og 5. søndag i måneden.

Parkering

Det er i begrænset omfang muligt at parkere foran Kristuskirken. Husk at lægge dit telefonnummer i forruden, da bilerne holder i to rækker.

Tilbage til kalender