Gudstjeneste

Du er hjerteligt velkommen uanset alder, livssituation og overbevisning. Husk, at der er café fra kl. 9.30!

Gudstjenesten foregår i en afslappet atmosfære, og der er lovsang med rytmisk musik og nadver. Vi er glade for at få gæster, og du er velkommen til at møde op og deltage sådan, som det passer dig.

Under prædikenen er der børnekirke:

Pixi-kirke: For børn i alderen 0-4 år. Børnene skal her ledsages af en voksen.
ABC-kirke: For børn i alderen 5 år- 2. kl.
Juniorklynge: For børn i 3. kl. +

Til børnekirke sker der mange sjove ting. Vi synger sammen, høre Bibelhistorier, beder til Gud, laver kreative aktiviteter og leger sammen. Alt er tilpasset den enkelte aldersgruppe. Børnelederne brænder for at skabe en børnekirke, hvor der er fokus på tryghed og sjove aktiviteter, og hvor det er muligt at lærer hinanden og Gud bedre at kende.

Der er formiddagsgudstjeneste 2., 4. og 5. søndag i måneden.

1. og 3. søndag i måneden mødes vi i mellemstore fællesskaber forskellige steder i hele København.

Cafè: Fra kl. 9.30 er der café i Kristuskirken med god og gratis kaffe og kage. I ro og mag kan du snakke med nye og gamle venner, inden gudstjenesten begynder. Der er ikke kun café for de voksne, men også for børn, så kom alene eller med hele familien og få en skøn start på søndagen!

Parkering: Der er i begrænset omfang mulighed for at parkere på kirkens p-plads. Læg gerne dit telefonnummer i forruden, hvis du holder foran andre biler.

Tilbage til kalender