Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Jule-loppemarked

Sæt et stort kryds i kalenderen! Kristuskirken slår nemlig dørene op for årets hyggeligste jule-loppemarked!

På dette julemarked er der mulighed for at gøre nogle skønne loppefund f.eks. til en evt. jule- eller kalendergave. DU har også chancen for at sælge ud af DINE lopper, og samtidig støtte et godt formål.

I caféen oplever du den ægte julestemning, når du nyder dine æbleskiver og varme glögg, samt klippeklistrer med dem du holder af.
Hele eftermiddagen vil der også være forskellige aktiviteter for børn – nærmere informationer kommer, så hold dig opdateret!

Hele arrangementet samler ind til Café Night Light, en natcafé som hjælper handlede, nigerianske, prostituerede kvinder i København. En bod koster 100 kr, som går ubeskåret til projektet, mens det du sælger går ubeskåret til dig selv ;)

Køb af boder til loppemarkedet sker ved at sende en mail med navn til klokkeklyngen@byensvalgmenighed.dk
MEN skynd dig, der er nemlig begrænset antal boder og det foregår efter først til mølle-princippet!

// Eventet er arrangeret af Byens Valgmenighed :)

Oplysninger