Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Julegudstjeneste

Annie Spratt

Julegudstjeneste

Vær med til julegudstjeneste for hele familien.

Sammen med Regen/Kristuskirken holder vi julegudstjeneste. Det bliver festligt, og alle – både store og små – kan være med.

Glædelig jul!

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger