Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Juniorklynge

Annie Spratt

Juniorklynge

Juniorklynge er for alle børn fra 2. klasse og opad der vil være med i et fedt fællesskab med fokus på Jesus.

Juniorklyngen mødes om søndagen, når der er formiddagsgudstjeneste og en fredag om måneden kl.19.00-21.00. Husk at tjekke Juniorklyngens facebookgruppe for aftenens program.

Teamet bag juniorarbejdet består af unge, engagerede mennesker, som kan være gode forbilleder for juniorerne. Det er et team, som brænder for, at børnene får et stærkt socialt sammenhold og lærer Jesus at kende.

Heidi Svendsen
Børne- og familiemedarbejder

heidi@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 21919794

Jeg brænder for discipelskab i børnehøjde og drømmer om, at vi som kirke kan være inspirationskilde til, hvordan man som familie lever med Jesus og opdrager sine børn til at kende, elske og tjene ham. Jeg ønsker, at vi som kirke skal arbejde hen imod at kunne støtte familier i alle livssituationer.
Udover stillingen på 18,5 timer i BVM er jeg timelønnet i Lindehøj Kirke til at stå for Børnetjenesten (tilbud til børnehaver) og er jeg i en 20% stillling (barselsvikar) som event-medarbejder i Børne- og UngdomsOase med fokus på Pixi-, Mini- og BørneOase på SommerOase. Jeg er gift med Jakob og har Linus på 10 år og Leander på 5 år.