Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Kirkelejr: 21.-23. februar 2020

Skovbo Efterskole

Kirkelejr: 21.-23. februar 2020

Tilmeld dig nu! Der er begrænset antal pladser.

Du kan godt glæde dig til endnu fantastisk lejr i Byens Valgmenighed, og allerede nu kan du tilmelde dig. Vi skal igen være på Skovbo Efterskole, og så skal vi holde den største fastelavnsfest – nogensinde!

Indhold og program følger, men for nu:
Tilmeld dig året kirkelejr 2020 lige her!

“Må jeg ringe til en ven?”

Har du en ven i tankerne som kunne have brug for en weekend med noget af det en lejr bare kan: Gud, sjov, ballade, kaffe og godt fællesskab, så overvej at invitere dem helt gratis med på menighedslejren. Gud er én der inviterer og favner, og sådan vil vi også være. Skriv til os, og så sørger vi for resten og tilmelding uden beregning.

Lidt praktisk

Hvis du eller nogen i din familie kunne tænke sig at sove i shelter, må du meget gerne oplyse det i tilmeldingen. Det gælder også hvis du/I har mulighed for at medbringe egen campingvogn, så vi udnytter faciliteterne bedst muligt. Vi regner nemlig med en udsolgt lejr.

Men derudover, så medbring gerne:

• Sengelinnede, dyne/sovepose og hovedpude
  • Håndklæder
  • Tandbørste
  • Bibel
  • Sportstøj og -sko til indendørs hal
  • Brætspil, kongespil, kroket og lignende

Har du små børn, skal du selv medbringe høj stol.

Vi ses på lejren 21.-23. februar 2020
Du er velkommen på lejren fra fredag kl. 17 og vi forlader lejren igen søndag kl. 14.

Og det med småt

Priserne stiger 1. februar ;o)

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger