Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Fællesskabssøndag

Priscilla de Preez

Fællesskabssøndag

Bliv en del af de lokale fællesskaber i Byens Valgmenighed!

Klyngefællesskaberne er hjertet i Byens Valgmenighed!

De er til for, at vi sammen kan leve tydeligt og frimodigt som disciple af Jesus. Her har du mulighed for at deltage i et åbent og overskueligt fællesskab på ca. 15-30 personer, som ønsker at vokse i deres relation til Gud og ønsker at velsigne København.

Klyngerne mødes typisk 2-4 gange om måneden, blandt andet den 3. søndag i måneden, hvor der ikke er gudstjeneste.

Læs om de forskellige klyngefællesskaber her og find et fællesskab i nærheden af dig.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger