Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Lovsangersamling

Edwin Andrade

Lovsangersamling

For gamle og nye musikere og sangere i Byens Valgmenighed.

Vi mødes hos Helene og Torsten til fællesskab, inspiration, lovsang og bøn for hinanden.
Overvejer du, om lovsangstjenesten er noget for dig, så kontakt Torsten herunder.

Torsten Borbye Nielsen
Hjælpepræst

torsten@byensvalgmenighed.dk

Torsten er gift med Helene og sammen har de 2 børn og 3 plejebørn. Han har i mange år arbejdet som præst, kirkemusiker, koncertguitarist og komponist og har udgivet en lang række CDer, bl.a. flere med musik som hjælp til bøn, meditation og helbredelse. Torsten har en deltidsansættelse i I Mesterens Lys, som er engageret i at bygge bro mellem kirken og åndeligt nysgerrige mennesker. Han leder klyngen Nautilus, et fællesskab med base i hjemmet i Brønshøj. Torsten er på kontoret 2-4 dage om måneden.

Oplysninger