Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Byens-hvad-for-noget?

Arkivfoto

Byens-hvad-for-noget?

Hjertelig velkommen til en hyggelig og uforpligtende aften, hvor du bliver meget klogere på, hvad Byens Valgmenighed er.

I løbet af aftenen gennemgår vi kirkens teologiske fundament, værdier samt mere praktiske ting som økonomi, medlemskab osv. Der vil også være god plads til spørgsmål og samtale om menighedens liv.

Aftenen begynder med aftensmad, så derfor skal vi bruge din tilmelding 2 dage før kurset. Du tilmelder nederst på denne side.

Du er velkommen uanset om du bare er nysgerrig, eller har besluttet dig for at blive en del af Byens Valgmenighed. Aftenen er gratis og uforpligtende.

Ønsker du at blive medlem af Byens Valgmenighed, er det dog en forudsætning, at du har deltaget i en Byens-hvad-for-noget-aften.

Vi glæder os til at se dig!

Kontaktpersoner

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger

Tilmelding