Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Velkommen til Byenshvadfornoget?

Ian Schneider

Velkommen til Byenshvadfornoget?

Er du nysgerrig på, hvad Byens Valgmenighed er og står for? Så bliv til frokost efter gudstjenesten og bliv klogere.

Uanset om du har besluttet dig for at blive en del af Byens Valgmenighed, eller bare gerne vil vide lidt mere, er du meget velkommen.

Bliv hængende efter gudstjenesten og spis frokost, mens valgmenighedspræst Christian Callesen fortæller om, hvad Byens Valgmenighed står for, og hvordan en valgmenighed fungerer. Tag dine spørgsmål med og få svar på stort og småt.

Deltagelse er gratis.

Vi glæder os til at se dig!

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.