Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Merete Holm Dalsgaard: Børns åndelige udvikling

Merete Holm Dalsgaard

Privat

Merete Holm Dalsgaard: Børns åndelige udvikling

Velkommen til en inspirerende aften for forældre og børneledere.

Merete Holm Dalsgaard er det næste års tid ansat i BUO (børn-og UngdomsOase) som leder af et nyt projekt, der sætter fokus på familiearbejde.
Hun kommer og holder et virkelig relevant oplæg om børns åndelige udvikling og vil også komme ind på, hvordan vi kan bygge bro mellem kirke og hjem.
Kom til en spændende og hyggelig aften, hvor der også vil blive serveret lidt lækkert på sådan en helt almindelig hverdagsaften!

Heidi Svendsen
Børne- og familiemedarbejder

heidi@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 21919794

Jeg er uddannet pædagog og har de seneste 9 år arbejdet i en lille børnehave i Herlev. Derudover har jeg erfaring fra både vuggestue og fritidshjem. Jeg er gift med Jakob og har Linus på 10 år og Leander på 5 år.
Jeg har pr. 1. jan. 2018 fået bevilliget 1 års orlov fra mit arbejde som pædagog og skal i dette år arbejde i en 50% stilling som børne- og familiemedarbejder i BVM. Jeg glæder mig til at få lov til at fordybe mig i dette område. Jeg har været en del af børnekirke-teamet i ca. 8 år, og jeg brænder for discipelskab i børnehøjde. Jeg drømmer om, at vi som kirke kan være inspirationskilde til, hvordan man som familie lever med Jesus og opdrager sine børn til at kende, elske og tjene ham. Jeg ønsker, at vi som kirke skal arbejde hen imod at kunne støtte familier i alle livssituationer.
Udover stillingen på 18,5 timer i BVM er jeg timelønnet i Lindehøj Kirke til at stå for Børnetjenesten (tilbud til børnehaver) og pr. 1. marts er jeg i en 20% stillling (barselsvikar) som event-medarbejder i Børne- og UngdomsOase med fokus på Baby-, Mini- og BørneOase på SommerOase.

Oplysninger