Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
MR- og stabsdøgn

MR- og stabsdøgn

Menighedsrådet og staben mødes i denne weekend for at bede for og snakke om det nye år.

Hvert år tager menighedsrådet og staben et døgn ud af kalenderen for at være sammen, bede og lovsynge og ikke mindst diskutere en række forskellige temaer. I år kommer det bl.a. til at handle om de tre måneder i starten af 2020, hvor vi ikke kan bruge kirkesalen til gudstjenester i Kristuskirken.

Vær gerne med til at bede for menighedsrådet, staben og døgnet :-)

Kontaktpersoner

Jonas Kamp
Formand for menighedsrådet

jonas@byensvalgmenighed.dk
Læs mere

Jeg drømmer om en kirke som er autentisk, rodfæstet og solid, vedkender sig sin Herre og tør være og tænke anderledes - ikke blot for at skille sig ud, men fordi det ER anderledes at følge Jesus. Jeg dyrker parkour, læser jura og bor i Vanløse sammen med min hustru.

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger