Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Pizza-party

Sarah Schaffer

Pizza-party

Efter gudstjenesterne i august og september gør vi noget ekstra for at byde nye og hinanden velkomne. Så kom til pizza i menighedssalen efter gudstjenesten!

I begyndelsen af et nyt semester dukker nye folk og besøgende ofte op til gudstjenesterne i Byens Valgmenighed, og vi vil gerne gøre vores bedste for, at alle føler sig velkomne. Derfor vil der bl.a. være fælles pizza-frokost i menighedssalen efter gudstjenesten.

Pizzaerne er bestilt udefra, så man kan købe de slices, man har lyst til. Det er skønt, hvis så mange som muligt kan være med. Det er en super god mulighed for at hilse på nye eller folk, som man ikke kender så godt.

Der er pizza-party efter gudstjenesterne søndag den 25. august, 8. september og 22. september.

Velbekomme!

Maria Vibe Lynge Callesen
Sekretariatsleder

kontakt@byensvalgmenighed.dk

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet med kommunikation og journalistik i flere år. Jeg voksede op i en frikirke i Græsted, men har fundet mit hjem i den karismatiske del af folkekirken. Jeg er gift med Christian Callesen, og vi bor i Bagsværd med vores fire børn. Som sekretariatsleder er jeg ansat 21 timer ugentligt. Derudover arbejder jeg med kommunikation for Alpha Danmark 6 timer om ugen. Jeg er en del af DanskOases Lederskab fra 2019.