RØST aften

Det profetiske team i Byens Valgmenighed vil gerne invitere til RØST aften.

RØST aftenerne er et initiativ i kirken med fokus på det profetiske. Drømmen er, at det bliver almindeligt og naturligt for alle der deltager selv at lytte til Gud, men også at høre Guds tale for andre mennesker og give det videre. Og at det profetiske bliver almindeligt i alle vores fællesskaber og gudstjenster, så vi sammen som kirke lytter ind til Guds hjerte for hinanden, vores kirke og vores by, og lader det bevæge os.

Det hele kommer til at foregå i en tryg og fri atmosfære, hvor vi passer på og beskytter hinanden, men også hjælper hinanden til at tage nye skridt. Hvor der er plads til, at vi sjovt med hinanden, men hvor Gud ved Helligånden også tænder en ild i vores hjerter, så vi hører hans stemme og bliver draget tættere ind i relationen med ham.

Programmet for aftenen består af lovsang samt undervisning og praksis i det profetiske.

Vi glæder os til at se jer!

Tilbage til kalender