Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Samling for Inspirationsteam

Thomas Martinsen

Samling for Inspirationsteam

Vi vil finde vores nådegave frem og inspirere hinanden.

Der er mange spændende, erfarne og begavede mennesker i vores kirke. Når vi hører om, hvordan andre har findet ud af, hvad Gud har kaldet dem til og hvordan de bruger deres nådegave, så bliver vi motiveret og inspireret til at finde vores egen vej.

Team på vej
Vi vil i Byens Valgmenighed samle et team, som vil stille sig til rådighed for fællesskaber. Et team af folk, der vil tage ud og fortælle om deres erfaring med at bruge det, som Gud har givet dem. Folk der vil bruge deres nådegave til at velsigne fællesskaberne ved f.eks. bøn for helbredelse, musik, profeti, kristen i hverdagen, barmhjertighed, tungetale osv.

Program
Hvis du siger ja til at være med på teamet, siger du ja til at fællesskaberne må invitere dig ud.
For at opmuntre dig i tjenesten, vil du 2 gange om året blive invitere til en aften, hvor vi vil dele erfaringer med andre på teamet, om det at inspirere fællesskaberne.
Første samling for inspirationsteamet er den 29. august. kl.19.30.
Kom og høre mere om vores tanker!

Alle har fået gaver fra Gud. Alle nådegaver skal i spil.
Lad os hjælpe hinanden til at det sker i Byens Valgmenighed.”

Skriv til Signe Danø på: signe@flotdesign.dk hvis du vil være med på teamet.

Hilsen
Signe Danø og Christian Callesen

Kontaktpersoner

Christian Callesen
Valgmenighedspræst

christian@byensvalgmenighed.dk
Tlf.: 2624 2900
Læs mere

Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet i 2008 og har været præst i Byens Valgmenighed siden 2011. Jeg er gift med Maria Callesen, er far til fire og bor i Bagsværd.
Min største glæde er at se folk blive frie og udvikle det potentiale, som Gud har lagt i dem. Jeg synes, det er spændende at arbejde med, hvordan vi er Jesu' disciple og lever i mission i vores hverdag.

Jeg er med i KirkePlanterNets (KPN) bestyrelse, i Exists bestyrelse, i Dansk Oases præstenetværk samt i Nørrebro Provstis præstefællesskab.

Oplysninger