Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
Sommer Crossyoga

75 minutters meditativ og rolig Crossyoga og meditation med efterfølgende hjemmelavet te-blanding.

Sommeryoga træning er til dig, som har brug for at finde roen og komme ned i gear eller fx har stress, angst, depression ol.. Der vil være oplæsning, rolig musik og du vil blive guidet til blide stræk som en del af sessionen. Alle kan deltage uanset tro eller yogaerfaring.

Øvelserne vil være genkendelige og minde om hinanden alle tre gange, så du får mulighed for at lære dem godt at kende over de tre gange og dermed kunne bruge dem senere hen i din hverdag når du har brug for det.

Har du fysiske skader er du selv ansvarlig for at meddele dette. Du opfordres til at deltage i øvelserne i det omfang du kan og i dit eget tempo.

Der vil være plads til, at du kan komme, som du er. Medbring blot behageligt tøj evt. træningstøj, som du kan bevæge dig i. Der vil være måtter og tæpper til rådighed. Vi slutter af med en lang meditation, og du vil blive tilbudt en kop hjemmelavet te efterfølgende.

Datoer og tidspunkter
19 juni, 26 juni og 3 juli i tidsrummet: kl. 16.15-17.30

Sted
Vi vil være på 2. sal i Kristuskirken. Gå ind til højre for porten, bagom kirken og op ad trappen.

Prisen er 550 kr for alle tre gange.

Betaling sker til Elise Bang på mobilepay 27596303 eller konto nummer: 7590 0001940181. Send desuden gerne en mail om deltagelse til elise@crossyoga.dk.

Har du spørgsmål kan du kontakte Elise.

Du kan også tilmelde dig forløbet på facebook men du har først sikret dig en plads når du har betalt. Se mere på FB-siden Crossyoga.

Oplysninger