Kontakt

Crossyoga

Det er for dig, der drømmer om at forene krop, sind og ånd i din trospraksis og meditere på Jesu ord i kærlighedens lys.

Undervisning i crossyoga er til dig der ønsker at blive mere smidig og fleksibel, få styrket din krop og dit sind, få ro og mere balance. Holdene er for alle niveauer og der vil blive guided til forskellige sværhedsgrader. De øvede tager den fulde position eller udvidet mens begynderen tager en lettere form og på den måde bedst styrker sin smidighed og kan føle ro og balance.

Periode: Alle gange er onsdage.

TILMELDING og BETALING

Tilmeld dig ved at betale og send samtidig en email til elise@crossyoga.dk Skriv du er studerende/ledig eller har job og om du ønsker dig periode 1, 2, 3 eller 4 samt  hvilket år. Der er 4 perioder på et år.
Du betaler ved bankoverførsel: Jyske Bank, reg.nr.: 7590, kontonr.: 0001940181

PRIS for 8 gange (en periode):
520 kr. (studerende og jobsøgende)
640 kr. (alle andre)

STED

Kristuskirken, Baggesensgade 7 på Nørrebro. Lokale kan variere, så hold øje med de enkelte Facebook-begivenheder.

DATOER

8 gange før påske med pause i vinterferien i uge 7, dermed datoerne: 5/2, 19/2, 26/2, 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4.

Efter påske vil det så være følgende 8 datoer med pause i Krist Himmelfartsferie: 15/4, 22/4, 29/4, 6/5, 13/5, 27/5, 3/6, 10/6.

AFMELDING

Du betaler for en periode for 8 gange og du får ikke refusion hvis du er forhindret i at deltage. Du bedes melde afbud hver gang ved at sende en SMS til 275963 eller en mail på elise@crossyoga.dk.

SKADE

Du er selv ansvarlig for at lytte til din egen krops signaler i forhold til undervisningen så du ikke får skader. Der vil blive vejledt ud fra det du oplyser, men der kan ikke ydes erstatning hvis du får en skade. Ved en skade opstået under undervisningen skal bruge din egen ulykkesforsikring.

MERE INFO

Vi arbejder både med statiske stillinger i luften og med dynamiske flows. Vi slutter undervisningen i yoga af med en opbyggende og afspændende meditation. Der vil af og til være aromaterapi. Er du allergisk over for dufte så kontakt mig endelig. Du kan se mere om andre hold med andre instruktører, specielle events og retræter på Crossyoga

Tilbage til kalender