Få en snak

I Byens Valgmenighed er du altid velkommen til snak.

Åndeligt forældreskab
Mange mennesker oplever stort pres, mange forventninger og svære valg. Som menneske kan det være berigende at kende og tale med andre, som er nået længere i livet. I Byens Valgmenighed er der flere mennesker, som gerne vil dele deres liv og erfaringer med andre på en uformel og afslappet måde.
Hvis det lyder spændende, så send en besked til valgmenighedspræst Christian Callesen på christian@byensvalgmenighed.dk

Samtaler
Nogle gange kan vi opleve, at vi i kortere eller længere tid mister fodfæstet i vores liv. Det kan være sygdom, barnløshed, problematiske relationer eller parforhold, usikkerhed, svære valg eller noget helt andet.
I de perioder kan det være godt med en god samtalepartner, hvor der er rum og tid til at blive lyttet til. Du er altid meget velkommen til en personlig samtale, fx med præsten, som foregår i fortrolighed.

Send en besked til christian@byensvalgmenighed.dk og hør mere – også hvis du har andre spørgsmål eller emner til samtaler end det, der bliver beskrevet herover.