Flere end 20 folk på Alpha

Alpha på weekend

Flere end 20 folk på Alpha

Læs Christian Callesens beretning om forårets fantastiske Alpha-kursus.

I sidste uge afsluttede vi et fantastisk Alpha-kursus.

Min bøn inden kurset var, at der måtte være nok folk til 2 grupper, og at deltagerne havde lyst til at være med hele vejen. Første aften var vi 23 personer til spisning og i mandags 26 personer, så der har været 3 grupper.
På Alpha-weekenden havde vi et fantastisk fællesskab, og vi bad for hinanden. Det var virkelig stort at opleve, da flere tog modige skridt i at blive bedt for og bede for andre.

William siger sådan om kurset:
”Alpha kurset har hjulpet mig til at bringe lyset i mig selv tydeligere frem. Jeg tør stole på, at løftet om at det hele nok skal gå, bliver indfriet. Alpha har støttet mig i en hård tid og overbevist mig om, at når det er allerhårdest, skubber Gud mig på ret kurs.”

De fleste på Alpha-kurset deltager, fordi nogle fra kirke har inviteret dem, og så følges de sammen de 10 uger. Det betyder, at ca. halvdelen af deltagerne er ikke vant med kirke.
Det har været et skønt miljø, hvor folk kunne dele refleksioner, tro og tvivl.

Alpha kommer til at køre igen til efteråret i Betlehemskirken. Jeg skal med som gruppeleder sammen med Benjamin, som er en af deltagerne her fra foråret. Benjamin læser 3K og skal i praktik i Byens Valgmenighed og Alpha efter sommer. Det glæder vi os meget til.

Hvis du har en ven, der gerne vil med på Alpha, eller du ønsker at være med til stå for det næste kursus, så skriv til mig.

Tak for støtte og bøn til Alpha-kursuset her i foråret!

Guds fred
Christian Callesen