Forårsmøde om at bruge alle søndage til kirkeliv

På forårsmødet den 22. april blev der bl.a. arbejdet med, hvordan vi kan bruge alle søndage på at styrke menighedens liv.

Kirkeliv hver søndag

Byens Valgmenighed holder gudstjeneste den 2., 4. og 5. søndag hver måned i Kristuskirken.

Den første søndag i måneden opfordres menigheden til at mødes i fællesskaber.
Flere nye fællsskaber er startet op siden nytår. Se fællesskaberne her

På forårsmødet arbejdede vi med, hvordan vi bedst bruger den 3. søndag i måneden. De fremmødte blev opdelt i grupper, som hver kom med forslag til indhold til den 3. søndag. De mange idéer tager menighedsrådet nu videre i sit arbejde.

Afstemning om modtagere af tiende

Til forårsmødet blev det desuden afgjort, hvilke to nye projekter, der skal have støtte fra Byens Valgmenighed.
Kirken støtter seks projekter i tre år ad gangen med 10 pct. af sine indtægter. To projekter er årligt på valg og i år blev Laundry og Betesda valgt til at modtage tre års støtte.

Læs om Laundry her

Læs om Betesda her

Godkendt årsregnskab

På forårsmødet blev regnskabet for 2021 også godkendt.

Læs mere om årsregnskabet 2021

Referatet

Hvis du vil læse mere om forårsmødet, kan du finde hele referatet herunder.

Læs referatet fra forårsmødet 2022 her

Har du spørgsmål eller kommentarer til forårsmødet, kan du kontakte formand Signe Danø