Forårsmødet foregår online

Vi mødes online til forårsmødet den 17. april i stedet for i Kristuskirken, som ellers planlagt.

I lyset af smitterisikoen og de restriktioner, der lige nu er gældende, har menighedsrådet besluttet at gøre forårsmødet online. Vi glæder os derfor til at se rigtig mange på skærmen fredag den 17. april.

Sådan gør du

Fra kl. 18.45 kan du kopiere dette link i din browser:

Så åbner tjenesten Zoom, hvor forårsmødet foregår. Alle er velkomne til at deltage i snak og debat, dog er det kun medlemmer, der har stemmeret.

Program

• Læring: Vi reflekterer over de første tre måneder af 2020. Hvad har vi lært personligt og som kirke? Hvordan skal det forme kirken fremover?
  • Tiende: Vi skal vælge, hvem der skal have tiende af Byens Valgmenighed. Husk at sende en ansøgning, hvis du har en god idé.
  • Regnskab: Regnskabet for 2019 skal godkendes og bliver udsendt på forhånd til alle medlemmer. Der er mulighed for at stille spørgsmål skriftligt inden forårsmødet og kort under forårsmødet.

Læs mere om ansøgningen til og uddelingen af støtte (tiende) fra Byens Valgmenighed her

Bliv medlem

Er du endnu ikke medlem og har derfor ikke stemmeret? Så skriv til sekretariatsleder Maria Callesen på maria@byensvalgmenighed.dk og bliv meldt ind. Så er du med til at støtte op om fællesskabet og er officielt en del af Byens Valgmenighed.