Formand og næstformand fortsætter

Op til årsmødet den 16. november trådte medlem Stefan Poulsen ud efter en årrække, hvor han har gjort en stor og flot indsats, blandt andet som næstformand og formand.

“Stefan har gennem hele sin tid i MR nydt stor respekt både internt i rådet og bredt i menigheden for sin handlekraftige og kompetente tilgang, ikke mindst som formand. Det har været en glæde at følges med Stefan, og jeg er selv blevet bedre af det. Tak for indsatsen og for medvandrerskabet,” siger formand Jonas Kamp.

Onsdag den 4. december holdt menighedsrådet et konstituerende møde. Jonas Kamp fortsætter som formand, mens Camilla Engrob fortsætter som næstformand. Sammen med Christian Callesen og sekretariatsleder Maria Callesen udgør de FU (forretningsudvalget), som mødes månedligt op til menighedsrådsmøderne.

I forbindelse med Stefan Poulsens udtrædelse inden årsmødet, trådte suppleant Vibeke Førrisdahl ind på den ledige plads. Benjamin Hansen stillede op til suppleantpladsen og blev valgt ind på årsmødet.

Lær Benjamin Hansen bedre at kende her

Menighedsrådet i Byens Valgmenighed mødes løbende, og du er altid velkommen til at tage fat i dem med store og små spørgsmål og kommentarer.

Se hele menighedsrådet her