Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
BVM: Gåmeditation

Træd med ind i Guds store katedral, og nyd stilheden, naturen og tid til refleksion.

Vi er en gruppe, der vandrer sammen, fysisk og åndeligt, en gang om måneden i Smørmosen. Vi hører et oplæg, mediterer og reflekterer over, hvad Gud vil os.

Gruppen har sit udgangspunkt i den kristne meditations- og pilgrimspraksis. Men alle er velkomne uanset hvor i livet man er, og hvilken åndelig praksis man har.

Vi slutter af med at drikke medbragt kaffe og te.

Vi mødes den første søndag i hver måned kl. 10.00, og den 3. søndag i hver måned kl. 14.00 på parkeringspladsen ved Klauzdal Spejdercenter, Klausdalsbrovej 336, 2730 Herlev.

Du kan læse mere på www.gaameditation.dk

Vil du vide mere, så kontakt Peter Madsen på 2233 4349 eller gaameditation@gmail.com

Oplysninger

Kalender for BVM: Gåmeditation

DatoTitelSted
Årsmøde og jubilæumsfest

Byens Valgmenighed bliver 10 år. Og det skal fejres med et brag af en fest.

Kirkelejr på Skovbo Efterskole med Bent Bjerring-Nielsen

Sæt kryds i kalenderen! Mere info følger...